Als je haar maar goed zit!

Haar en make-up bepalen samen met de kleding welke stijl je uitdraagt. De stijl, vorm en uitsnede van de jurk moeten met de haardracht corresponderen. Ook het materiaal en het gebruik van sieraden of bijvoorbeeld bloemen in de jurk zijn van invloed op het totaalplaatje. Heb je krullen of stijl haar? We helpen we graag bij het bepalen welke kapsels met jouw haar extra classy zijn. Draag je je haar los, half-opgestoken, opgestoken, in een knot of liever ingevlochten? Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk kunstwerken in je haarstijl te verwerken.

 

Parels, bloemen, een tiara, of toch een sluier? Dat is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Misschien heb je wel een erfstuk wat je graag wilt gebruiken of je hebt al een haarsieraad of hoofddeksel bij de jurk inbegrepen. Als dat zo is, dan kijken we samen hoe we deze zo mooi mogelijk kunnen laten uitkomen door het kapsel daarop aan te passen.

 

Andersom kan natuurlijk ook. Wanneer je een sterke voorkeur hebt voor een kapsel of een stijl, dan geven wij graag advies welke accessoires bijpassend zijn.