Een stralend gezicht

Voor de periode voorafgaand aan de grote dag adviseren we de huid goed te reinigen, verzorgen en te hydrateren. Door dit ongeveer een week van tevoren te doen, zal je huid stralen op het moment suprême.

 

De verzorging draagt helpt bij een mooie, egale huid. Daarnaast vormen foundation en concealer de basis van een egale huid en een frisse look. Tijdens onze proefsessie adviseren we je graag over de textuur en kleur die we het beste kunnen gebruiken.

 

Als de basis goed is, gaan we over tot het countouren. Door kleurverschillen aan te brengen, worden sterke punten extra benadrukt. De wenkbrauwen en ogen zijn mogelijk de meest sprekende onderdelen. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan. Door de accenten op de juiste plek te leggen, creëren we de ultieme open en frisse blik. Bij de ogen kunnen we natuurlijk ook met kleur gaan werken.

 

Kleur kan ook terugkomen in de vorm van lippenstift of nagellak. We adviseren een tint die bij de huidskleur past of matcht met de jurk en de kleuren waar jullie voor zijn gegaan op de trouwlocatie.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke bruiloft en elke bruid zijn uniek. Daarom besteden we graag veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen. Laat ons je adviseren hoe we deze look voor jou optimaal kunnen toepassen.

NATURAL

Een neutrale look is tijdloos en past iedereen. Geen knalkleuren, maar natuurlijke tinten die zo goed mogelijk bij jouw huid passen.

CLASSIC

Voor een bruid die net iets meer wil dan een natuurlijke uitstraling, bijvoorbeeld door soft smokey eyes, bescheiden shaping, highlights en roze tinten.

CHIQUE

De ultieme  en vrouwelijke glamour look waarbij je uit kunt pakken met feestelijke kleuren.