BRUIDSMAKE-UP

Daarbij hoort een oriënterende proefsessie waarbij we elkaar kunnen leren kennen en waarbij we de mogelijkheden en de wensen kunnen doorspreken. De proefsessie zal ongeveer 2 uur in beslag nemen en wordt verzorgd in onze salon. 


 

Bruidsmake-up op de dag zelf, door een op jou aangegeven locatie.

 

 


Bruidskapsel

In een sessie van ongeveer 2 uur krijg je uitleg, advies en bespreken we de wensen, mogelijkheden en creëren we een bruidskapsel naar je wens. Voor de proefsessie ben je welkom in onze salon. 

 

Op de dag van de bruiloft of het feest stylen we het (bruids)kapsel op een door jou aangegeven locatie. De prijs is inclusief het materialen, haarspeldjes worden éénmalig verstrekt.

 


BRUIDSKAPSEL & BRUIDSMAKE-UP

Wanneer we zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up verzorgen, neemt de proefsessie ongeveer 3 uur in beslag. We geven advies, bespreken de mogelijkheden en creëren een bruidskapsel en bruidsvisagie.

 

De prijs is inclusief zijn het advies en materialen.

 


Overig

Touch up  bruidskapsel en bruids make up op locatie

Huur extensions 

Bruidsmeisjes kapsel

Haar opsteken

Haar opsteken en make-up 

 


Verder verzorgen wij meerdere personen op 1 locatie, zowel voor een kapsel en/of make up. Prijsstelling

Voor elke bruiloft gaan we uit van de hierboven genoemde tarieven. 

Extra vroeg toeslag;

 Voor 5.00 uur beginnen € 100

Beginnen om en tussen 5.00 uur - 6.00 uur € 50

Beginnen om en tussen 6.00uur - 7.30 uur € 30


Annuleren

Tot 2 maanden van te voren kan een bruidsboeking worden geannuleerd. Hierna wordt een vergoeding gerekend van 50% van wat er is geboekt.

Met uitzonderingen voor de bruid, vraag hiervoor naar de algemene voorwaarden.


Boeking van een feestkapsels en/of make up, dit kan tot 2 weken voor de datum worden geannuleerd. Hierna wordt een vergoeding gerekend van 50% van wat er is geboekt. Met uitzonderingen voor de klant, vraag hiervoor naar de algemene voorwaarden. 


 

Reiskosten

€ 0,40 per kilometer. De afstand tussen woning en afspraak wordt berekend met de routeplanner van de ANWB. Eventuele parkeer/tunnelkosten worden in overleg in rekening gebracht aan de opdrachtgever.