BRUIDSMAKE-UP

Daarbij hoort een oriënterende proefsessie waarbij we elkaar kunnen leren kennen en waarbij we de mogelijkheden en de wensen kunnen doorspreken. Dat kan bij mij aan huis of op een door jou aangegeven locatie. De proefsessie zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. 

 

Bruidsmake-up op de dag zelf, door een op jou aangegeven locatie.

 

 


Bruidskapsel

Een proefsessie bij mij thuis of op door jou aangegeven locatie is hierbij inbegrepen. In een sessie van ongeveer 2 uur krijg je uitleg, advies en bespreken we de wensen, mogelijkheden en creëren we een bruidskapsel naar je wens.

 

Op de dag van de bruiloft of het feest stylen we het (bruids)kapsel op een door jou aangegeven locatie. De prijs is inclusief het materialen, zoals speldjes en stylingsproducten.

 


Compleet

Wanneer we zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up verzorgen, neemt de proefsessie ongeveer 3 uur in beslag. We geven advies, bespreken de mogelijkheden en creëren een bruidskapsel en bruidsvisagie.

 

De prijs is inclusief zijn het advies en materialen.

 


Overig

Touch up  bruidskapsel en bruids make up op locatie

Bruidsmeisjes make-up

Bruidsmeisjes kapsel

Haar opsteken

Haar opsteken en make-up 

 


Verder verzorgen wij meerdere personen op 1 locatie, zowel voor een mooi kapsel en/of make up. Prijsstelling

Voor elke bruiloft maken we graag een offerte op maat. Daarbij gaan we uit van de hierboven genoemde tarieven. De prijzen zijn inclusief BTW.

Let op: bij begin voor 6:30uur €20 extra, bij begin voor 6:00uur €35 en voor 5:30uur €55 extra. 


 

Reiskosten

Tot 10 kilometer wordt geen reiskostenvergoeding in rekening gebracht. Voor afstanden verder dan 10 kilometer geldt een tarief van € 0,35 per kilometer. De afstand tussen woning en afspraak wordt berekend met de routeplanner van de ANWB. Eventuele parkeer/tunnelkosten worden in overleg in rekening gebracht aan de opdrachtgever.