Bella Novia

Novia is het Spaanse woord voor geliefde, verloofde en bruid. Bruidsstyling is dan ook onze specialiteit. Bella betekent 'mooi' of 'prachtig'. Dat is dan ons streven: het verzorgen van je haar en make-up zodat de mooiste dag van je leven nog specialer wordt. Alleen het beste is goed genoeg voor je grote dag. Als hairstyliste en -visagiste zijn we daarvoor niet alleen opgeleid. We hebben onze kwaliteiten toegespitst op datgene wat nodig is om jou te ontzorgen en bovendien een 'jaw-dropping' look aan te meten.

 

Uiteraard bepalen we eerst samen welke stijl voor de hand liggend is aan de hand van jouw persoonlijke wensen en ideeën. We nemen uitgebreid de tijd om erachter te komen wat jij mooi vindt en welke uitstraling je wilt gaan. Met deskundig advies komen we samen tot een concreet voorstel.

 

Je uiteindelijke look wordt volledig afgestemd op overige stijlelementen van je bruiloft, zoals bijvoorbeeld de kleur van het boeket en de kleding, de accessoires en de locatie. Aan elk detail wordt gedacht. Op die manier komt het totaal plaatje optimaal tot zijn recht en komt alles ook op de foto's zo goed mogelijk naar voren. Natuurlijk helpen we ook graag mee om familie, vriendinnen, getuigen of bijvoorbeeld je bruidsmeisjes van een spetterende look te voorzien.  Daarmee is het plaatje helemaal compleet!